Bubbelvoetbal

bubbelvoetbal

Om bij voetbalverjaardag.nl nog meer plezier te beleven hebben wij ons aanbod verruimd met het spectaculaire bubbelvoetbal!

Hoe werkt het

Tijdens een wedstrijd bubbelvoetbal krijg je een grote met lucht gevulde bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal de “klap” worden opgevangen door de voetbalverjaardag-bubbelbal.

Het gaat niet alleen om de prestaties die geleverd moeten worden maar ook om het plezier. Met de voetbalverjaardag-bubbelballen kun je een partijtje bubbelvoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Er zijn dus diverse spelvarianten mogelijk.
Door de grote plastic bal, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je altijd een zachte landing. Door de vele botsingen staat voetbalverjaardag-bubbelbal garant voor sensatie, spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. En ook met de nodige napret natuurlijk.

Voor jong en oud

Bubbelvoetbal is ook een ideale activiteit voor bij amateurclub als afsluitende training vrij gezellen dag bedrijfsuitje, of vriendenweekend. De ideale activiteit voor zowel kinderen als volwassenen.

Spelregels Bubbelvoetbal

De bubbelvoetbalpakken mogen gebruikt worden op ondergronden van gras, sneeuw, (fijn)zand en indoor vloeren. Vanaf 12 jaar kun je bubbelvoetbal spelen. We hebben speciale kindermaten voor de jongere spelers. De ballen kunt u opblazen met een gratis meegeleverde blower waardoor u zodra de ballen arriveren direct kunt spelen. De blower is elektrisch, let dus op dat die niet nat wordt.

 

Succes gegarandeerd

Met het huren van de voetbalverjaardag-bubbelballen heeft u een gegarandeerd leuke activiteit. Op uw eigen locatie spelen met kinderen, vrienden, familie of collega’s. Houd uw camera’s gereed, want het zal hilarische momenten opleveren waar nog lang over gesproken zal worden. Wilt u voetbalverjaardag-bubbelballen huren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Prijzen

Bij voetbalverjaardag betaald u enkel voor de set bubbelballen die u reserveert, niet per persoon.

Hieronder een indicatie qua prijs waar u aan moet denken als u het om rekent naar de per persoon prijs.

– €16.00 p.p. bij 10 kinderen  – €19 p.p. bij 10 volwassen
– €13.00 p.p. bij 12 kinderen  – €18 p.p. bij 12 volwassen
– €10.00 p.p. bij 16 kinderen  – €15 p.p. bij 16 volwassen

zijn er meer kinderen/ volwassen dan wordt een prijs op maat gemaakt.
bovenstaande prijzen zijn met 6 kinder BubbelBallen en bij 8 volwassen BubbelBallen, bij meer ballen wordt de prijs aangepast.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

contact@edusports.nl

SPELREGELS

• De datum, tijd en locatie zal in overleg met de klant worden vastgesteld.
• De locatie dient door de klant geregeld/gehuurd te worden.
• Onze medewerker/spelleider zal minimaal 20 minuten voor de start van de activiteit op de afgesproken locatie zijn.
• Een locatie inclusief goals heeft de voorkeur.
• Voetbalverjaardag.nl zal zorg dragen voor de materialen (exclusief goals).
• De prijzen zijn exclusief reiskosten (€0,35) van onze medewerker/spelleider.
• De kosten van de accommodatie zijn voor de klant.
• De accommodatie moet voorzien zijn van elektriciteit .

Helaas is het voor ons niet mogelijk enige aansprakelijkheid te aanvaarden voor schade of letsel berokkend aan de deelnemers, door welke oorzaak deze schade of letsel ook is ontstaan. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor verlies, diefstal, vermissing, verduistering of beschadiging van uw eigendommen. De activiteiten zullen bij alle weersomstandigheden, indien veilig, doorgaan.

Voor een offerte op maat kunt u op ieder moment bellen (0642258425) of mailen: (contact@edusports.nl)

Klik hier om direct te bestellen