Informatie

Even voorstellen: Thijs Sluijter

tegen ajaxThijs Sluijter is 12 jaar profvoetballer geweest bij verschillende clubs zowel in het binnenland als buitenland. In de afgelopen jaren heeft hij zich naast zijn voetbalcarrière ontwikkeld op het gebied van trainer. Via de KNVB heeft hij de diploma’s voetbal Trainer Coach 3 en 2 behaald en is inmiddels aangenomen voor de opleiding Trainer Coach 1 Jeugd. Ook heeft hij de opleiding Technisch Jeugd Coördinator gevolgd en behaald.

Verder is Thijs Sluijter actief bezig geweest als trainer bij jeugd- en senioren teams. Zo heeft hij om zijn Trainer Coach diploma’s te behalen stage gelopen bij de E- en D- pupillen (8 t/m 12 jaar) van Almere City en FC Volendam. Tussen 2010 en 2012 is hij trainer geweest van het 2e senioren team van de Kennemers waar hij in 2011 kampioen mee is geworden .
P1020821
De afgelopen jaren heeft Thijs met regelmaat clinics en workshops gegeven aan kinderen van verschillende leeftijdsgroepen (4 t/m16 jaar). Daarnaast organiseert hij voetbalkampen in de vakanties voor kinderen van 4 t/m 16 jaar en is hij trainer voor voetbalverjaardag.nl. Plezier staat bij hem op nummer 1 en zijn doel is dan ook dat de kinderen met een enthousiast en positief gevoel de activiteiten afsluiten.

Voetbalverjaardag
In 2005 zijn wij begonnen met het organiseren van de voetbalverjaardagen. Het idee is ontstaan tijdens mijn werkzaamheden in Amerika. In Amerika zijn sportverjaardagen enorm populair. Na mijn terugkomst in Nederland ben ik met het idee aan de slag gegaan en nu anno 2008 hebben we ruim 250 voetbalverjaardagen georganiseerd en hebben hele positieve reacties ontvangen. Door de vele reacties en aanvragen hebben wij onze staf uitgebreid zodat nu iedereen in heel Nederland zijn voetbalverjaardag kan vieren.

Naast het organiseren van voetbalverjaardagen hebben wij ons aanbod uitgebreid met een groot aantal activiteiten waarvan de Voetbal 5 Daagse een groot succes is geworden. Door dit grote succes hebben wij besloten om meerdere Voetbal 5 Daagse evenementen door heel Nederland te organiseren in de verschillende schoolvakanties.

Bubbelvoetbal

Om bij voetbalverjaardag.nl nog meer plezier te beleven hebben wij ons aanbod verruimd met het spectaculaire bubbelvoetbal! Klik hier voor meer informatie over bubbelvoetbal.

bubbelvoetbal

Info

Even voorstellen, Voetbalverjaardag.nl In 2012 zijn wij begonnen met het organiseren van de voetbalverjaardagen. Het idee is ontstaan tijdens mijn carrière als profvoetballer en merkte dat voetbalverjaardagen enorm populair. Na mijn terugkomst in Nederland ben ik met het idee aan de slag gegaan en nu anno 2020 hebben we ruim meerdere voetbalverjaardagen georganiseerd en hebben hele …

Bekijk pagina »

Spelregels

De datum, tijd en locatie (kunstgrasveld, recreatieveld , cruyf court, sporthal )zal in overleg met de jarige worden vastgesteld. De locatie dient door de jarige geregeld te worden De trainer zal minimaal 15 minuten voor de start van de activiteit op de afgesproken locatie zijn. Een locatie inclusief goals dient de voorkeur. Voetbalverjaardag.nl zal zorg dragen …

Bekijk pagina »

GR 7

Trainersstaf

Thijs Sluijter Thijs Sluijter is oprichter van voetbalverjaardag.nl. Thijs is 12 jaar profvoetballer geweest bij verschillende clubs zowel in het binnenland als buitenland. In de afgelopen jaren heeft hij zich naast zijn voetbalcarrière ontwikkeld op het gebied van trainer. Via de KNVB heeft hij de diploma’s voetbal Trainer Coach 3 en 2 behaald. Sinds mei …

Bekijk pagina »

Tarieven voetbalverjaardag programma’s.

Voetbalverjaardag Spanje Voetbalverjaardag onder leiding van een KNVB-gediplomeerde trainer. Elke deelnemer krijgt na afloop een gesigneerd diploma. Prijs: € 139,-   Voetbalverjaardag Nederland Voetbalverjaardag onder leiding van een KNVB-gediplomeerde trainer. De jarige krijgt een gaaf tasje van voetbalverjaardag.nl met daarop het logo. Elke deelnemer krijgt na afloop een gesigneerd diploma om mee naar huis te nemen. Prijs: …

Bekijk pagina »

holland

Voetbalverjaardag Nederland

  Voetbalverjaardag Nederland Voetbalverjaardag onder leiding van een KNVB-gediplomeerde trainer. De jarige krijgt een gaaf tasje met logo van voetbalverjaardag.nl. Elke deelnemer krijgt na afloop een gesigneerd diploma om mee naar huis te nemen. Prijs: € 149,- Zie spelregels Direct bestellen klik hier Prijzen zijn exclusief 0,35 eurocent reiskosten.

Bekijk pagina »

spain

Voetbalverjaardag Spanje

Voetbalverjaardag Spanje Voetbalverjaardag onder leiding van een KNVB-gediplomeerde trainer. Elke deelnemer krijgt na afloop een gesigneerd diploma. Prijs: € 139,- Zie spelregels Direct bestellen klik hier Prijzen zijn exclusief 0,35 eurocent reiskosten.

Bekijk pagina »

brazil

Voetbalverjaardag Brazilië

  Voetbalverjaardag Brazilië Voetbalverjaardag onder leiding van ex-profvoetballer Thijs Sluijter ( Heerenveen, Heracles, FC-Volendam) die tevens in het bezit is van KNVB jeugd diploma TC1. Elke deelnemer krijgt na afloop een gesigneerd diploma  om mee naar huis te nemen. De jarige krijgt als aandenken een officiële Derby Star bal (t.w. van  €29.95) en een schoenen tasje met logo van voetbalverjaardag.nl. Prijs: € 179,- …

Bekijk pagina »