↑ Terug naar Voetbalverjaardag

Voetbalverjaardag Nederland

 

Voetbal is in Nederland de bekendste sport. Als Oranje speelt zitten de meeste Hollanders voor de buis om hun land te steunen. Doen we mee aan het EK of WK dan kleurt Nederland oranje. De saamhorigheid is al vroeg in Nederland ontstaan nadat de eerste wedstrijd in 1865 werd georganiseerd. 10 jaar later werd de eerste Nederlands club opgericht. Het veldvoetbal van de mannen was voornamelijk populair, maar de vrouwen worden steeds populairder in Nederland!  

Sportief kinderfeestje

Voetbalverjaardag.nl daagt de kinderen uit op een sportieve manier. Samen voetballen en al spelende leren ze meer over voetbal zowel qua spelregels als behendigheid met de bal.

Wat is een Hollandse Voetbalverjaardag? 

Met voetbalverjaardag wordt er gedurende twee uur op een speelse wijze een echte voetbaltraining gegeven. In het eerste uur worden er voornamelijk voetbalspelletjes gespeeld. Zoals tik spelletjes, estafettes en op doel schieten. In het tweede uur worden er kleine voetbalpartijtjes gedaan in toernooi vorm. Aan het eind sluiten we af met een echte voetbalwedstrijd.

Wie wat waar Hollandse Voetbalverjaardag

Jouw Hollandse voetbalverjaardag wordt verzorgd door een gediplomeerde KNVB voetbaltrainer. Wie de kinderen een feestje geeft om nooit te vergeten. Het gehele programma speelt zich af op een door u geregelde locatie zodat lange reisafstanden tot het verleden behoren. Bij het Hollandse voetbalprogramma horen uiteraard spelregels en een tarief. Aan het einde krijgt elke deelnemer een gaaf tasje met logo van voetbalverjaardag.nl en een gesigneerde diploma om mee naar huis te nemen.

Thema’s voetbalverjaardag

Elk kind heeft zijn eigen voorkeur qua voetbalthema. Mocht jouw kind liever een ander thema dan het Hollandse thema? Dan is wellicht het Braziliaanse of Spaanse thema een idee!