↑ Terug naar Voetbalverjaardag

Voetbalverjaardag Spanje

In de Spaanse cultuur is sport erg belangrijk. De meest populairste sport in Spanje is dan ook voetbal. Zij hebben dan ook al vele prestaties verricht op hoog niveau. Sinds de 19de eeuw wordt voetbal in Spanje steeds populairder en komen veel grote namen uit voor FC Barcelona en Real Madrid. De topscore van Spanje is David Villa. Hij scoorde in 166 wedstrijden maar liefst 108 keer, gaat jou dat ook lukken?

Sportief kinderfeestje

Voetbalverjaardag.nl daagt de kinderen uit op een sportieve manier. Samen voetballen en al spelende leren ze meer over voetbal zowel qua spelregels als behendigheid met de bal.

Wat is een Spaanse Voetbalverjaardag? 

Met een Spaanse voetbalverjaardag wordt er gedurende twee uur op een speelse wijze een echte voetbaltraining gegeven. In het eerste uur worden er voornamelijk voetbalspelletjes gespeeld. Zoals tik spelletjes, estafettes en op doel schieten. In het tweede uur worden er kleine voetbalpartijtjes gedaan in toernooi vorm. Aan het eind sluiten we af met een echte Spaanse voetbalwedstrijd.

Wie wat waar Spaanse Voetbalverjaardag

Jouw Spaanse voetbalverjaardag wordt verzorgd door een gediplomeerde KNVB voetbaltrainer. Wie de kinderen een feestje geeft om nooit te vergeten. Het gehele programma speelt zich af op een door u geregelde locatie zodat lange reisafstanden tot het verleden behoren. Bij het programma horen uiteraard spelregels en een tarief. Aan het einde krijgt elke deelnemer een gaaf tasje met logo van voetbalverjaardag.nl en een gesigneerde Spaanse voetbaldiploma om mee naar huis te nemen.

Thema’s voetbalverjaardag

Elk kind heeft zijn eigen voorkeur qua voetbalthema. Mocht jouw kind liever een ander thema willen dan het Spaanse thema? Dan is wellicht het Hollandse of Braziliaanse thema een idee!