Voetbalverjaardag

Vier nu je verjaardag samen met voetbalverjaardag.nl!

Wil jij als leeuw of leeuwin eens wat anders dan naar de bioscoop of het zwembad? Sta je wel eens voor de lastige keuze hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je mag uitnodigen? Ben jij tussen de 4 en 13 jaar? En hou je van een sportief feestje? En nog meer leren over voetbal? Dan is voetbalverjaardag wat voor jou!

Voetbalverjaardag zorgt voor een onvergetelijk feestje. Samen maken we er een leuke sportieve dag van waarbij de jarige in het zonnetje wordt gezet.

Wat is een Voetbalverjaardag? 

Met voetbalverjaardag wordt er gedurende twee uur op een speelse wijze een echte voetbaltraining gegeven. Zo leren de meiden en jongens op sportieve wijze nog meer over voetbal. In het eerste uur worden er voornamelijk voetbalspelletjes gespeeld. Zoals tik spelletjes, estafettes en op doel schieten. In het tweede uur worden er kleine voetbalpartijtjes gedaan in toernooi vorm. Aan het eind sluiten we af met een echte voetbalwedstrijd.

Thema’s voetbalverjaardag

Elk kind heeft zijn eigen voorkeur qua voetbalthema. Zo heeft voetbalverjaardag drie hoofdthema’s uitgekozen. Allereerst voor de fans van o.a. Pelé, Ronaldinho of Neymar, het Braziliaanse voetbalthema! Voor de Hollanders onder ons hebben we ook uiteraard het Hollandse voetbalthema. En als laatste hebben we de keuze uit het thema Spanje voor de fans van FC Barcelona en Real Madrid.

Wie wat waar Voetbalverjaardag

Jouw voetbalverjaardag wordt verzorgd door een gediplomeerde KNVB voetbaltrainer. Wie de kinderen een feestje geeft om nooit te vergeten. Het gehele programma speelt zich af op een door u geregelde locatie zodat lange reisafstanden tot het verleden behoren. Bij het programma horen uiteraard spelregels en een tarief. Aan het einde krijgen alle meiden en jongens een gaaf tasje met logo van voetbalverjaardag.nl en een gesigneerde diploma om mee naar huis te nemen.

 

Voetbalverjaardag programma’s:
Voetbalverjaardag Spanje
Voetbalverjaardag Nederland
Voetbalverjaardag Brazilië

 

holland

Voetbalverjaardag Nederland

  Voetbal is in Nederland de bekendste sport. Als Oranje speelt zitten de meeste Hollanders voor de buis om hun land te steunen. Doen we mee aan het EK of WK dan kleurt Nederland oranje. De saamhorigheid is al vroeg in Nederland ontstaan nadat de eerste wedstrijd in 1865 werd georganiseerd. 10 jaar later werd …

Bekijk pagina »

spain

Voetbalverjaardag Spanje

In de Spaanse cultuur is sport erg belangrijk. De meest populairste sport in Spanje is dan ook voetbal. Zij hebben dan ook al vele prestaties verricht op hoog niveau. Sinds de 19de eeuw wordt voetbal in Spanje steeds populairder en komen veel grote namen uit voor FC Barcelona en Real Madrid. De topscore van Spanje …

Bekijk pagina »

brazil

Voetbalverjaardag Brazilië

Voetbal is in Brazilië onderdeel van de Braziliaanse cultuur. Zo populair als carnaval is, is ook het voetbal. Het land doet altijd mee aan het winnen van grote prijzen en is altijd een gewaagde tegenstander. Brazilianen zien voetbal dan ook als meer dan alleen maar een spelletje. Voetbal is in Brazilië een feest van emotie, …

Bekijk pagina »