↑ Terug naar Voetbalverjaardag

Voetbalverjaardag Brazilië

Voetbal is in Brazilië onderdeel van de Braziliaanse cultuur. Zo populair als carnaval is, is ook het voetbal. Het land doet altijd mee aan het winnen van grote prijzen en is altijd een gewaagde tegenstander. Brazilianen zien voetbal dan ook als meer dan alleen maar een spelletje. Voetbal is in Brazilië een feest van emotie, lawaai, dans maar vooral heel veel plezier. Ze zijn er dan ook enorm trots op dat zij als enige land alle wereldkampioenschappen hebben mee gevoetbald en dan ook het meeste hebben gewonnen.

Sportief kinderfeestje

Voetbalverjaardag.nl daagt de kinderen uit op een sportieve manier. Samen voetballen en al spelende leren ze meer over voetbal zowel qua spelregels als behendigheid met de bal.

Wat is Braziliaanse Voetbalverjaardag? 

Met een Braziliaanse voetbalverjaardag wordt er gedurende twee uur op een speelse wijze een echte Braziliaanse voetbaltraining gegeven. In het eerste uur worden er voornamelijk voetbalspelletjes gespeeld. Zoals tik spelletjes, estafettes en op doel schieten. In het tweede uur worden er kleine voetbalpartijtjes gedaan in toernooi vorm. Aan het eind sluiten we af met een echte Braziliaanse voetbalwedstrijd.

Wie wat waar Braziliaanse Voetbalverjaardag

Jouw Braziliaanse voetbalverjaardag wordt verzorgd door een gediplomeerde KNVB voetbaltrainer. Wie de kinderen een feestje geeft om nooit te vergeten. Het gehele programma speelt zich af op een door u geregelde locatie zodat lange reisafstanden tot het verleden behoren. Bij het programma horen uiteraard spelregels en een tarief. Aan het einde krijgt elke deelnemer een gaaf tasje met logo van voetbalverjaardag.nl en een gesigneerde Braziliaanse voetbaldiploma om mee naar huis te nemen.

Thema’s voetbalverjaardag

Elk kind heeft zijn eigen voorkeur qua voetbalthema. Mocht jouw kind liever een ander thema dan het Braziliaanse thema? Dan is wellicht het Hollandse of Spaanse thema een idee!