Reviews

Henrike:

Afgelopen zaterdag 10 september 2022 hebben we het kinderfeestje van mijn zoon gevierd. Hij heeft twee verjaardagen in 1 gevierd, die van het afgelopen jaar en alvast die van het aankomende jaar. Zijn wens was om een voetbalfeestje te geven voor zijn eigen voetbalteam en nog een paar jongens waarmee hij eerder in een team had gezeten. In totaal waren dit 12 jongens. Vooraf dacht ik dat dit er misschien wel teveel waren, maar niets bleek minder waar! Thijs had ze allemaal zonder moeite, prima onder controle! Direct vanaf het begin had hij hun aandacht en dit bleef zo tot het einde. Het was leuk om te zien hoe de jongens aan het genieten waren. Het was allesbehalve een gewone/bekende training. De training bestond uit heel veel verschillende, veelal onbekende oefeningen/spelletjes. Aan het einde van de training kwamen alle jongens met een voldaan gevoel en met een brede glimlach én diploma van Thijs op zak van het veld. Dank je wel Thijs!

voetbalverjaardag Mees 23 mei 16

Noreen en Mischa:

Mijn zoon werd 7 jaar en wilde persé een voetbalpartijtje. Dit heb ik geregeld met Thijs van Voetbalverjaardag.nl. Het begon al bij leuk en betrouwbaar e-mailcontact, waarbij we vooraf samen alles goed hebben doorgenomen en gepland. Ik maakte me vooraf nog wat zorgen over of de meiden het ook wel leuk zouden vinden, maar dat is helemaal goed gekomen!

Thijs voelt de (toch best grote groep) kinderen erg goed aan en weet hun aandacht goed vast te houden en te focussen. Hij enthousiasmeert de kinderen om lekker mee te doen en lekker te bewegen. Ook zorgt hij voor een leuk afwisselend programma met warming-up, penalty’s schieten en partijtjes spelen. Tussendoor werd er natuurlijk tijd gemaakt voor wat eten en drinken. Ook de uitreiking van de diploma’s en cadeautje voor de jarige werd op een prettige manier gedaan waarbij eenieder de juiste aandacht kreeg.

Wat ik bijzonder vind aan Thijs, is dat hij alle kinderen de gehele clinic er positief bij kan houden. Ook de kinderen die moe zijn, mogen bijvoorbeeld scheidsrechter zijn en gele/ rode kaarten uitdelen.
Thijs, het was een succes! Bedankt hiervoor, en grote kans dat we je volgens jaar weer zien!

mischa

Lenny:

Juli 2018 Mijn zoontje Max is 8 jaar geworden en hij moest en zou een actief voetbalfeestje hebben. Via internet kwam ik bij voetbalverjaardag.nl uit en na leuk contact met Thijs hebben wij dit feestje geboekt en een gymzaal geregeld.

Max had 11 vriendjes bij zich en ze hebben allemaal vreselijk genoten. Zijn vriendjes hadden de leeftijd tussen de 7 t/m 11 jaar. Ondanks dat niet al zijn vriendjes op voetbal zaten wist Thijs ze toch te vermaken.

Thijs doet zulke leuke balspelletjes met de kinderen en als afsluiting speelden we partijtjes. Aan het einde van het voetbalfeest kreeg iedereen een voetbalverjaardag diploma en was er de gelegenheid om nog een groepfoto te maken. Al met al een was het een leuke middag waarbij alle kinderen met een voldaan de kleedkamer opzochten en we thuis nog wat patatjes gingen eten.

Alle kinderen inclusief de jarige hadden nog nooit zo een leuk feestje gehad. Mijn zoontje gaf gelijk aan dat hij volgend jaar weer dit feestje wil.

Sandra Lemmens:

Op 21 juni 2018 heeft Thijs Sluijter een voetbalclinic gegeven voor de 8e verjaardag van mijn zoon. Met 13 kereltjes in het Amsterdamse Bos hebben ze zich naar hartenlust uitgeleefd onder de bezielende leiding van Thijs. Het was super leuk en onwijs knap hoe Thijs 13 wildebrassen in het gareel hield en ze spelenderwijs voetballes gaf. De jongens waren helemaal onder de indruk en met een voetbaldiploma op zak met handtekening van Thijs waren ze dolgelukkig. Hij is een professional met een goed gevoel voor wat kinderen leuk vinden. Respect! Ik kan deze voetbalclinic van harte aanbevelen!

Emilie Treumann:

Recent hebben wij een heel leuk verjaardagsfeest van onze 8 jarige zoon bij Voetbalverjaardag gevierd. Een en al voetbalplezier was het voetbalfeestje. Onze zoon en zijn vriendjes hebben ervan genoten en wij ook uiteraard om dit te aanschouwen. De begeleiding was zeer geslaagd, enthousiast op een prettige en rustige manier, professioneel en zeer positief. Ook de cadeautjes voor de jarige en de diploma’s werden goed ontvangen! Voetbalverjaardag is zeker een aanrader voor elk kind dat gek is van voetbal!!

Maartje Beukers:

Toen we een voetbalfeestje wilden organiseren voor onze zoon die 9 werd, kwamen we via internet op de site van EduSports. Een training door een oud-profvoetballer, dat zou onze zoon fantastisch vinden! We vonden het best spannend om op deze manier iemand te vragen voor de uitvoering, want het feest zou dus staan of vallen met de inbreng van een vreemde. Gelukkig heeft het resultaat onze verwachtingen overtroffen! Het is een fantastische middag geworden, iedereen was enthousiast.

We hebben een groot grasveld tegenover ons huis, dus hadden het geluk het feest dicht bij huis te kunnen vieren. (Heel handig voor de praktische zaken als water drinken en toilet.)

Thijs had een flinke reeks oefeningen voor de jongens: ze moesten hard werken, maar hadden er stuk voor stuk plezier in. Hij kende de elf aanwezige kinderen snel bij naam en had oog voor wat ze leuk vonden. Zijn eigen enthousiasme voor de sport werkte aanstekelijk. Er waren een paar jongens op het feest die zelden voetballen, maar ook hen wist Thijs te enthousiasmeren en op een dusdanige manier te betrekken in het spel dat het niveauverschil tussen de jongens niet echt opviel.

Er werden bij iedere oefening nieuwe groepjes gemaakt, die zo ingedeeld werden dat iedereen een keer bij de jarige in het team zat.

Aan het eind van het feest kreeg iedereen een welverdiend voetbaldiploma en is een mooie groepsfoto gemaakt. De kinderen waren moe, maar zéér voldaan!

Zowel van de aanwezige kinderen als later van hun ouders hebben we nog veel positieve reacties gekregen. Dit feest was voor herhaling vatbaar! Misschien ook leuk om het voetbalseizoen op de club een keer te starten of af te sluiten met een training van Thijs!

Arnold:

Het voetbalfeestje met Thijs was een groot succes. Het was prachtig om te zien hoe alle 10 kinderen (variërend van vier tot zes) enthousiast meededen. Ook door de leuke spelvormen die we zelf nooit hadden kunnen bedenken. Van tevoren maakte we ons wel wat zorgen, niet alle jongens en meisjes waren voetballertjes, maar Thijs wist iedereen te boeien. De diploma’s hangen nu op veel muren. Ze hebben het er nu, weken later, nog over. Vooral omdat Thijs een ‘echte voetbaljongen’ was.

Richard:

Woensdag middag, 26 april 2017 hadden Oliver en Thom een gezamenlijke verjaardag voetbalfeest.
Vanaf de eerste minuut deden alle 16 jongens enthousiast mee aan de verschillende oefeningen die Thijs voor hen had gepland. Het weer was schitterend en de jongens voetbalden twee uur lang, met wat kleine pauzes om iets te drinken of eten, en natuurlijk ook om de cadeautjes uit te delen. Thijs had alle details van het feest perfect ingepland: oefeningen, pauzes, cadeautjes en quizes tot het verdelen van de jongens in 2 eerlijke teams voor een potje voetbal.
Ik heb nooit meegemaakt dat 16 jongens twee uur lang alleen maar plezier met elkaar. Zowel de voetballers als de van origine hockyers en waterpolyers deden enthousiast mee.
Als ouders konden wij lekker genieten van onze eigen kinderen en hun vrienden in plaats van zelf te zweten.
Petje af voor Thijs die dankzij zijn warme persoonlijkheid en voetbaltalent de jongens konden inspireren om mee te doen en vooral gewoon te genieten. Nogmaals hartstikke bedankt Thijs voor een perfect feest! En natuurlijk ook een paar foto’s van de dag zelf:

Stephanie:

Op 12 april (2017) heeft onze zoon zijn negende verjaardag gevierd met een voetbalfeestje voor twaalf vriendjes in het Vondelpark. Het was de leukste verjaardag die ze in tijden hebben gehad!
We zoeken ieder jaar iets sportiefs: muurklimmen, capoeira, ponyrijden, vlotten bouwen, etc. Maar wat deze gastjes het liefste doen is voetballen. En waar ze het allerliefst over leren en beter in willen worden is voetballen. Dus konden we ze eigenlijk niets mooier geven dan een ECHTE training. Het was heerlijk weer, best warm. En Robin heeft ze flink aan het werk gezet. 😉
Dat was geweldig. Ze hebben van alles geleerd en geoefend. Daarna speelden ze een wedstrijd. Zaterdagochend had het merendeel al een wedstrijd met het team erop zitten. En de training van Robin was best intensief. Toch hebben ze na het feestje nog lang door gevoetbald en alle trucjes geoefend. Wij vonden het geweldig en zullen volgend jaar zeker weer een voetbalfeestje overwegen.
Dank voor de mooie dag!

voetbal amsterdam