Voetbalverjaardag

Vier nu je verjaardag samen met voetbalverjaardag.nl!

Wil jij eens wat anders dan naar de bioscoop of het zwembad? Sta je wel eens voor de lastige keuze hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je mag uitnodigen? Ben jij tussen de 4 en 12 jaar? En hou je van een sportief feestje? En nog meer leren over voetbal? Dan is voetbalverjaardag wat voor jou!

Voetbalverjaardag zorgt voor een onvergetelijk feestje. Samen maken we er een leuke sportieve dag van waarbij de jarige in het zonnetje wordt gezet.

Wat is een Voetbalverjaardag? 

Met voetbalverjaardag wordt er gedurende twee uur op een speelse wijze een echte voetbaltraining gegeven. Zo leren de kinderen op sportieve wijze nog meer over voetbal. In het eerste uur worden er voornamelijk voetbalspelletjes gespeeld. Zoals tik spelletjes, estafettes en op doel schieten. In het tweede uur worden er kleine voetbalpartijtjes gedaan in toernooi vorm. Aan het eind sluiten we af met een echte voetbalwedstrijd.

Thema’s voetbalverjaardag

Elk kind heeft zijn eigen voorkeur qua voetbalthema. Zo heeft voetbalverjaardag drie hoofdthema’s uitgekozen. Allereerst voor de fans van o.a. Pelé, Ronaldinho of Neymar, het Braziliaanse voetbalthema! Voor de Hollanders onder ons hebben we ook uiteraard het Hollandse voetbalthema. En als laatste hebben we de keuze uit het thema Spanje voor de fans van FC Barcelona en Real Madrid.

Wie wat waar Voetbalverjaardag

Jouw voetbalverjaardag wordt verzorgd door een gediplomeerde KNVB voetbaltrainer. Wie de kinderen een feestje geeft om nooit te vergeten. Het gehele programma speelt zich af op een door u geregelde locatie zodat lange reisafstanden tot het verleden behoren. Bij het programma horen uiteraard spelregels en een tarief. Aan het einde krijgt elke deelnemer een gaaf tasje met logo van voetbalverjaardag.nl en een gesigneerde diploma om mee naar huis te nemen.

 

Voetbalverjaardag programma’s:
Voetbalverjaardag Spanje
Voetbalverjaardag Nederland
Voetbalverjaardag Brazilië